dinsdag 2 juli 2019

Vakantie

Aan iedereen een goede vakantie! Ik werk deze vakantie nog ijverig door, maar neem ook de nodige rust. Veel posts zullen er dus niet verschijnen.

Wat zijn de plannen wat schoolwerk betreft:
1) klas in orde zetten nog deze week en al nodige materialen (naamkaartjes, driesporenbord, ...) maken en klaarleggen
2) klasbib: orde scheppen en per vakje lijst maken welke boeken er op het schap staan zodat de kinderen de boeken op de juiste plaats terug zetten
3) onafgewerkte zaken afwerken: ik kocht op de site https://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/houtenonderwijsmateriaal/ enkele materialen waar opdrachtkaarten bij zaten (optellen en aftrekken tot 10 - 20 - 100, maal- en deeltafels), deze allen afprinten en lamineren (kan ik niet posten want was betalend en de persoon in kwestie moet er ook nog aan verdienen), hier ook nog zelf extra kaarten bij maken tot 1000 (zowel + , - als x en :)
4) afwerken extra materialen van Katapult 3 (target 2 volledig, target 3 volledig, target 6 les 8, target 7 vanaf les 15)
5) maken materialen voor hoog- en beter begaafde leerlingen (denk er aan om bundeltjes te maken met materialen en opdrachten uit verschillende uitgaven, misschien per maand een bundel)
6) maken extra materialen van Verrekijker 3 voor spelling en mogelijks ook voor taalwijs.
7) planning schooljaar 2019-2020

Maar zeker en vast ook: GENIETEN!

Tot binnenkort!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten